Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalgısız düğün görmek

Rüyada çalgısız düğün görmek

Rüyada çalgısız düğün görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalgısız düğün gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada çalgısız düğün görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işarettir.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalgılı düğün görmek hayatının da zorlaşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çalgılı oyun oynamak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada telli çalgı görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada üflemeli çalgı görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına işarettir.

Rüyada telli çalgı çalmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments