Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan atlayıp ölmemek

Rüyada uçurumdan atlayıp ölmemek

Rüyada uçurumdan atlayıp ölmemek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bereketinin artacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan atlayıp ölmemek gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada arkadaşını uçurumdan atlarken görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birini uçurumdan atlarken görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan atlayan birini görmek az çalışarak çok gezeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan atlayıp ölmemek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek güzel fırsatların elde edileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına delalet eder.

Rüyada uçurum görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, kazancın artmasına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments