Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işte atılmak

Rüyada işte atılmak

Rüyada işte atılmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, büyük takdir toplanacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, el üstünde tutulacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada işte atılmak gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada işte atılmak rakiplerinin üzüleceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada işten atılmak sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sağlık ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının işten atıldığını görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin işten atıldığını görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin işten atıldığını görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, can sıkıcı haberler almaya inanılır.

Rüyada iki işte çalışmak başka kimselere de yardım edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına yorulur.

Rüyada kendini işte görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin işten kovulduğunu görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments