Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak yürüdüğünü görmek

Rüyada uçarak yürüdüğünü görmek

Rüyada uçarak yürüdüğünü görmek alkış alacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada uçarak yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada uçar gibi yürümek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçarak yürüdüğünü görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kişinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada uçarak ezan okumak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada uçarak inmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, fakirleşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Rüyada uçarak ilerlemek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada uçarak takla atmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada uçar gibi koşmak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi uçarken görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kendisiyle de gururlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments