Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak ezan okumak

Rüyada uçarak ezan okumak

Rüyada uçarak ezan okumak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçarak ezan okumak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi maddi açıdan da ele almanız gerekebilir.

Rüyada uçarak ezan okumak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada uçarken dua okumak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezan ve kamet okumak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kısmetin kapanacağına delalet eder.

Rüyada akşam ezanı okumak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, tartışma yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada babanın ezan okuduğunu görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sabah ezanını okumak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada eşinin ezan okuduğunu görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ezan okumak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sorunlarını çözebileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments