Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak namaz kılmak

Rüyada uçarak namaz kılmak

Rüyada uçarak namaz kılmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uçarak namaz kılmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Rüyada uçarak namaz kılmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakınının namaz kıldığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada seferi namaz kılmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine işaret eder.

Rüyada annemin namaz kıldığını görmek işlerinde başarılı olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saf halinde namaz kılmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada öğle namaz kılmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının cenaze namazı kılmak işlerinin yolundan çıkacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Rüyada kadın cemaatle namaz kılmak isabetli adımlar atılacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments