Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastıkla gezmek

Rüyada yastıkla gezmek

Rüyada yastıkla gezmek edilen duaların tutacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, refaha erişileceğine işaret eder.

Rüyada yastıkla gezmek gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Rüyada yastıkla gezmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine yastık vermek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine inanılır.

Rüyada yastıkla uçmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada yatak yastık görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalettir.

Rüyada yün yastık doldurmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, rızkından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık tutmak şansının da açık olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan ve yastık görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments