Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhun uçtuğunu görmek

Rüyada ruhun uçtuğunu görmek

Rüyada ruhun uçtuğunu görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ruhun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarda nedenleri açıklanamayan değişiklikler yapılması gerekliliği kafanızı karıştırabilir.

Rüyada ruhunun uçtuğunu görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Rüyada uçan ruh görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan ruhlar görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruhun uçtuğunu görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruhlardan kaçmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iyi ruh görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendi ruhunu görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yeni duygular tadacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta ruh görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments