Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kara fatma görmek

Rüyada uçan kara fatma görmek

Rüyada uçan kara fatma görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, kafa dinleyeceğine, ümitlerinin son bulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan kara fatma gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada uçan kara fatma görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kişinin şansının artacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara fatmalar görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, ömür boyu başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kara fatma görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara fatma öldürmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kara fatma görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara fatma yemek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, bir koyduğu işten üç alacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Rüyada fasua gitmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada facebooka girdiğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments