Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kara fatma görmek

Rüyada evde kara fatma görmek

Rüyada evde kara fatma görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Rüyada evde kara fatma gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Rüyada evde kara fatma görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara fatma yemek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada kara fatmalar görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kara fatma görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kara fatma öldürmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kara fatma görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, daha çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fatıma anamızın mezarını görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada fas ülkesini görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments