Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kaplumbağa görmek

Rüyada uçan kaplumbağa görmek

Rüyada uçan kaplumbağa görmek mali olarak küçüleceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet eder.

Rüyada uçan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada kaplumbağanın uçtuğunu görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada uçan kaplumbağa görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa yavruladığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağayı öldürmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa ve köpek görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments