Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışığı görmek

Rüyada ışığı görmek

Rüyada ışığı görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, verimin ve bereketin geleceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ışığı gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil trafik ışığı görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin ışıklarını yakmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada ampul ışık görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada ışıkları açık görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak ettikleri duanın kabul olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet eder.

Rüyada araba ışığı görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, birçok kişiye yardım edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments