Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan bir şey görmek

Rüyada uçan bir şey görmek

Rüyada uçan bir şey görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işarettir.

Rüyada uçan bir şey gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Rüyada havada uçan bir şey görmek maddi gücünü yitireceğine, derdin sona ereceğine, işlerinin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada havada uçan şeyler görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir şeyin uçtuğunu görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, eğleneceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada uçan bir şeye binmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada her şeyin uçtuğunu görmek sonuçtan memnun kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada bir şeyi uçurmak ufkunun açılacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada uçan bir şey görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan şeyler görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments