Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağı düşürmek

Rüyada uçağı düşürmek

Rüyada uçağı düşürmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçağı düşürmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir uçağın düştüğünü görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada uçakta düştüğünü görmek çok zor bir duruma düşeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada yanarak düşen uçak görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisine şifa olacağına inanılır.

Rüyada bindiği uçağın düştüğünü görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Rüyada uçağı düşerken görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağın üzerine düştüğünü görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hastalıklarının biteceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada uçakla birlikte düştüğünü görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir uçağın düşmesini görmek sorunlarının günden güne artacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, mal ve mülk sahibi olmaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments