Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak uçurmak

Rüyada uçak uçurmak

Rüyada uçak uçurmak planların boşa gideceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak uçurmak gördüyseniz:

  • Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün.

Rüyada uçağa binip uçtuğunu görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada uçakların uçtuğunu görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Rüyada uçakla uçtuğunu görmek hastalıkların kalmayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada uçakla uçamamak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Rüyada uçağın alçaktan uçtuğunu görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, keyifli olacağına, yolunun hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçak uçurmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçamayan uçak görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, epey bir zarara uğrayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada kağıt uçak uçurmak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments