Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakların uçtuğunu görmek

Rüyada uçakların uçtuğunu görmek

Rüyada uçakların uçtuğunu görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçakların uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Rüyada uçak uçurmak büyük emekler vereceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Rüyada uçakla uçtuğunu görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada uçağa binip uçamamak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, insanlar tarafından ayıplanacağına yorulur.

Rüyada uçağa binip uçtuğunu görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, itibar göreceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan uçak görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uçakta uçtuğunu görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onlarla ayrı düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kağıt uçak uçurmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada uçak uçtuğunu görmek cesaretinin yerine geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments