Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla uçtuğunu görmek

Rüyada uçakla uçtuğunu görmek

Rüyada uçakla uçtuğunu görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerin günden güne artacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, işlerinin yarım kalacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçakla uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Rüyada havada uçan uçak görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt uçak uçurmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada uçak uçtuğunu görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada uçak uçurduğunu görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Rüyada uçak uçurmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada uçakta uçtuğunu görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla uçtuğunu görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla uçamamak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments