Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt uçak uçurmak

Rüyada kağıt uçak uçurmak

Rüyada kağıt uçak uçurmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, büyük mutluluk duyulacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt uçak uçurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Rüyada kağıt uçak uçurmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada kağıttan uçak yapmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kağıttan uçak görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yıpranacağına yorulur.

Rüyada kağıt uçak görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada alçaktan uçan uçak görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçmayan uçak görmek dertlerin sona ereceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada havada uçan uçak görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada uçağa binip uçtuğunu görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, duymadığı sözleri duyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments