Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araç satmak

Rüyada araç satmak

Rüyada araç satmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yalnız kalınacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada araç satmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek bir plan ya da projeyle ilgili kalıcı adımlar atmanızı sağlayacak ihtiyacınız olan cevaplara ulaşabilirsiniz.

Rüyada araç satmak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada araçla geri gitmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Rüyada zırhlı araç kullanmak bereketli yağmurlara, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalettir.

Rüyada askeri araçlar görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, dualarının karşılığını göreceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri araca binmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada araç konvoyu görmek iyi geçineceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri araç ve asker görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ticari araç görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments