Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabasının parçalandığını görmek

Rüyada arabasının parçalandığını görmek

Rüyada arabasının parçalandığını görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, hayatından çıkaracağına, bazı kayıplar olabileceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada arabasının parçalandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada arabası parçalanmak hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada araba parçası görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada araba parçaları görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada araba parçalanması görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabasının parçalandığını görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına alamet eder.

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada parça düşürmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt parçası görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments