Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak düşmüş görmek

Rüyada uçak düşmüş görmek

Rüyada uçak düşmüş görmek mülkiyetinin de artacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, yenileneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçak düşmüş gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada bindiğin uçağın düştüğünü görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, dertlerin sona ereceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağı düştüğünü görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçakla birlikte düştüğünü görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçaktan düştüğünü görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iyi habere, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işaret eder.

Rüyada düşen savaş uçağı görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments