Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağı düştüğünü görmek

Rüyada uçağı düştüğünü görmek

Rüyada uçağı düştüğünü görmek alacaklarını tahsil edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada uçağı düştüğünü gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmak için gayret gösterin.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalettir.

Rüyada uçak düştüğünü görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla birlikte düştüğünü görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada yere düşen uçak görmek işinde aranan biri haline geleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne uçak düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine uçak düştüğünü görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yolculuğa çıkmaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments