Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak denize düştüğünü görmek

Rüyada uçak denize düştüğünü görmek

Rüyada uçak denize düştüğünü görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçak denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada uçak denize düştüğünü görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek mesleğine dört elle sarılacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işarettir.

Rüyada uçak düşmüş görmek terfi edeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına yorulur.

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işarettir.

Rüyada uçakla birlikte düştüğünü görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada uçakta düştüğünü görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments