Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak beklediğini görmek

Rüyada uçak beklediğini görmek

Rüyada uçak beklediğini görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçak beklediğini gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada uçak beklediğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada havaalanında uçak beklemek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulur.

Rüyada uçak beklemek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulur.

Rüyada telefon beklemek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada ölü beklemek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada gelinlikle beklemek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, isabetli adımlar atılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikiz bebek beklediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek konfor içinde yaşayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments