Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı ata binmek

Rüyada kanatlı ata binmek

Rüyada kanatlı ata binmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı ata binmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar veya jestler bir ilişkinizde bağlılığın artmasını sağlayabilir.

Rüyada kanatlı ata binmek üzüleceğine, yıkılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, ticarette zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın kanadına binmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eğerli ata binmek herkesin ilgisinin çekileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş biriyle ata binmek faturalarını ödeyemez olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kişi ata binmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada erkek ata binmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu ata binmek gönül hoşluğu içinde olacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments