Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek

Rüyada uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek

Rüyada uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine inanılır.

Rüyada uçağın düştüğünü ve kanadığını gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar çözüm üretilmesinde faydalı olabilir.

Rüyada uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına delalet eder.

Rüyada kanatsız uçak görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Rüyada uçak kanadı görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, güzel günler için yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak kanadında uçmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçağın kanadının koptuğunu görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uçağın kanadına binmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek durgunlaşacağına, sorumlu tutacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments