Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın kalkışını görmek

Rüyada uçağın kalkışını görmek

Rüyada uçağın kalkışını görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, yüzünün de güleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Rüyada uçağın kalkışını gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek yaptığı hataları düzelteceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işarettir.

Rüyada uçağın kalkışını görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulur.

Rüyada uçak kalkışı görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulur.

Rüyada kalkamayan uçak görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada uçağın kalktığını görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hanesinin bollukla dolacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek malının artmasını sağlayacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalu bela görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanın kalktığını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments