Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın kalktığını görmek

Rüyada uçağın kalktığını görmek

Rüyada uçağın kalktığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada uçağın kalktığını gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada kalkamayan uçak görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçağın kalkışını görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak kalkışı görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yeni işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada uçağın kalktığını görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, zamanının boşa gideceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada kalu bela görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaza kalktığını görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, insanlardan takdir toplayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments