Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanın kalktığını görmek

Rüyada hastanın kalktığını görmek

Rüyada hastanın kalktığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kötü günleri geride bırakacağına, pişmanlığa, isteklerinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanın kalktığını gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yoğun stres altında kalacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret eder.

Rüyada hastanın kalktığını görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Rüyada hastanın ayağa kalktığını görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada amuda kalktığını görmek dileklerin yerine geleceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada yataktan kalktığını görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, başka işler deneyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yataktan kalkamamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, malında azalmaya, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dürdane colakoglu

Hasta kaynanam iyileşmiş ve lavobaya gidiyordu iyileşti mi dedim konuşmadı