Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın kalkamadığını görmek

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın kalkamadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada uçağın kalktığını görmek tebrik edileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada uçağın kalkamadığını görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalkamayan uçak görmek işinde başarılı olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kendini yiyip bitireceğine alamet eder.

Rüyada uçak kalkışı görmek keyfin bozulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada uçağın kalkışını görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada sel kalktığını görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağa kalktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derinin kalktığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kurtuluşu yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments