Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak düşmesi görmek

Rüyada uçak düşmesi görmek

Rüyada uçak düşmesi görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada uçak düşmesi gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada savaş uçaklarının düştüğünü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir uçağın düşmesini görmek kudreti ve cesareti bulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada uçağın yanarak düştüğünü görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Rüyada uçaktan düşen birini görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada uçağının düştüğünü görmek bereketin artacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada evine uçak düştüğünü görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bindiği uçağın düştüğünü görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, malvarlığının artacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments