Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak düşerken görmek

Rüyada uçak düşerken görmek

Rüyada uçak düşerken görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, problemlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçak düşerken gördüyseniz:

  • Belli bir girişim için ihtiyaç duyulan kişiyi, zamanı bulabilir ya da gereken talebi oluşturabilirsiniz.

Rüyada üstüne uçak düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada uçağı düşürmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalettir.

Rüyada yere düşen uçak görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına tabir olunur.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada uçak düştüğünü duymak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, iş kaybı yaşanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada üzerine uçak düştüğünü görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada bir uçağın düşmesini görmek her şeyin gönlünce olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri uçak düştüğünü görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments