Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı güler yüzlü görmek

Rüyada babayı güler yüzlü görmek

Rüyada babayı güler yüzlü görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aile hayatına adım atılacağına, çevrenizden takdir görmeye, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada babayı güler yüzlü gördüyseniz:

  • Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir.

Rüyada babayı güler yüzlü görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına inanılır.

Rüyada güler yüzlü görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü bebek görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anneyi güler yüzlü görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada güler yüzlü adam görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada güler yüzlü birini görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde gül görmek işlerin yolunda gideceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments