Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güler yüzlü bebek görmek

Rüyada güler yüzlü bebek görmek

Rüyada güler yüzlü bebek görmek daha iyi yerlere geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü bebek gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada güler yüzlü bebek görmek bereketli ve hayırlı olacağına, istediği başarıyı göstereceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına delalettir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulmaktadır.

Rüyada güler yüzlü kadın görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü olmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anneyi güler yüzlü görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, galibiyet kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güler yüz görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini güler yüzlü görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments