Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güler yüzlü görmek

Rüyada güler yüzlü görmek

Rüyada güler yüzlü görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, esenliğe kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, zenginlik içinde olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada güler yüzlü gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada güler yüzlü birini görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, şansının ve kısmetinin de açılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güler yüzlü insanlar görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada gülen yüz görmek kimseden korkmayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet eder.

Rüyada güler yüzlü olmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet eder.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada babayı güler yüzlü görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments