Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güler yüzlü adam görmek

Rüyada güler yüzlü adam görmek

Rüyada güler yüzlü adam görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına tabir olunur.

Rüyada güler yüzlü adam gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada güler yüzlü adam görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gülümseyen adam görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, şifaya kavuşacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi güler yüzlü görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada güler yüzlü birini görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde gül görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Rüyada güler yüzlü görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada güler yüzlü olmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments