Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağı düşerken görmek

Rüyada uçağı düşerken görmek

Rüyada uçağı düşerken görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, itibarını zedeleyeceğine, kötü duygularından arınacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağı düşerken gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızla daha iyi anlaşmanıza karşılık bir ya da daha fazla arkadaşınızla aranız daha soğuk olabilir.

Rüyada bir uçağın düşmesini görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada uçağın üzerine düştüğünü görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla düştüğünü görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Rüyada uçağın eve düştüğünü görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, düşmanlarımızı alt etmeye inanılır.

Rüyada bindiği uçağın denize düştüğünü görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına inanılır.

Rüyada uçakta düştüğünü görmek insanlarla uyumunun artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments