Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın üzerine düştüğünü görmek

Rüyada uçağın üzerine düştüğünü görmek

Rüyada uçağın üzerine düştüğünü görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, zenginliğinin artacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağın üzerine düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda ortaya çıkan ihtiyaçlara ilgi göstermeniz hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir.

Rüyada eve uçak düştüğünü görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Rüyada uçak düştüğünü görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin isteklerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak denize düştüğünü görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçak düştüğünü duymak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak sıkıntılı bir işe girileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına tabir olunur.

Rüyada savaş uçağı düşürmek geçim derdine gireceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin üstüne uçak düştüğünü görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments