Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç kapı açmak

Rüyada üç kapı açmak

Rüyada üç kapı açmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalettir.

Rüyada üç kapı açmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada eski kapı açmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, haberler alacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar kapı açmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kapı açmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir kapı açmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada tahta kapı açmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe kapı açmak umutlarının kırılacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada oda kapı açmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments