Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kapı açmak

Rüyada mavi kapı açmak

Rüyada mavi kapı açmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kapı açmak gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Rüyada mavi kapı açmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada cami kapısı açmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kapı açmak kapamak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada eski kapı açmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, fakirliğinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kapı açmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye kapı açmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments