Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan dal kesmek

Rüyada ağaçtan dal kesmek

Rüyada ağaçtan dal kesmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan dal kesmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Rüyada ağaç dallarını kesmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hastalıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağacın dallarını kesmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayırlı işlere girileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan dal kesmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç dalını kesmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceviz ağacının dalını kesmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına inanılır.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet eder.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ağaç dalı kesmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments