Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dalı kesmek

Rüyada ağaç dalı kesmek

Rüyada ağaç dalı kesmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ağaç dalı kesmek gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç dalını kesmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulur.

Rüyada ceviz ağacının dalını kesmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, kaybettiği şeyi bulmasına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç dallarını kesmek onu isyan noktasına getireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ağacın dallarını kesmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ağacın dalını kesmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan dal kesmek büyük bir projenin başına geçileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Rüyada ağaç dalı kesmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kazancının eksileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments