Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta ses duymak

Rüyada karanlıkta ses duymak

Rüyada karanlıkta ses duymak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kurulu düzeni olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ses duymak gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada karanlıkta ses duymak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada salavat sesi duymak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı bir eşe, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir ses duymak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak cebinin para göreceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada yüksek ses duymak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada gülme sesi duymak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada insan ses duymak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok büyük zararlar edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzayda ezan sesi duymak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments