Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın birini görmek

Rüyada dargın birini görmek

Rüyada dargın birini görmek başarısının yükseleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dargın birini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Rüyada dargın olduğun biriyle kavga etmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada dargın akraba görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, lüksüne de lüks katacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı dargın görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada eşiyle dargın olmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada dargınların barıştığını görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hasta ise bakacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dargın eşi görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, kazançlı çıkacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments