Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tv tamir etmek

Rüyada tv tamir etmek

Rüyada tv tamir etmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, şansının döneceğine, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada tv tamir etmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Rüyada telefon tamir etmek vaaz ve nasihate, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada motosiklet tamir etmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına tabir olunur.

Rüyada motor tamir etmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi tamir etmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kapı tamir etmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Rüyada kamyon tamir etmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın tamir etmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments