Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, yaşam refahının düşeceğine, seyahatlere katılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamir etmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek hanenizde bolluk olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments