Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıkları almak

Rüyada bıyıkları almak

Rüyada bıyıkları almak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hasret içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıyıkları almak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda istekliliğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada bıyığını traş etmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çalıştığına değeceğine işarettir.

Rüyada bıyıklı erkek görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek suçlamalardan aklanılacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulur.

Rüyada sevdiğini bıyıklı görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına yorulur.

Rüyada kadının bıyıklarının çıktığını görmek küfürlü söze, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada bıyık ve sakal görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına inanılır.

Rüyada bir kızda bıyık görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bıyıklı adamlar görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, zor zamanlar yaşayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments