Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinçli çorba içmek

Rüyada pirinçli çorba içmek

Rüyada pirinçli çorba içmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinçli çorba içmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada pirinçli çorba içmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada pirinç çorbası görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına işaret eder.

Rüyada pirinç çorbası pişirmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, zaaflarına kapılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada tencereden çorba içmek bir süre sıkıntı çekeceğine, umduklarını bulamayacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet eder.

Rüyada birine çorba içmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıllı çorba içmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada tarhana çorbası içmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada soğuk çorba içmek refah düzeyinin yükseleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments