Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü böcek görmek

Rüyada tüylü böcek görmek

Rüyada tüylü böcek görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüylü böcek gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Rüyada siyah tüylü böcek görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüylü böcek görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına inanılır.

Rüyada sırtta tüy görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylü ip görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada tüylü balık görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bacak tüylerini tıraş etmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bacağını tüylü görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüylü yüz görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments