Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa taş atmak

Rüyada balığa taş atmak

Rüyada balığa taş atmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, işlerin sarpa saracağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada balığa taş atmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada balıklara taş atmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balığa taş atmak maddi açıdan nefes alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, insanlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük atmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa taş atmak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sayılacağına ve sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ineğe taş atmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, üzüntülü haberler alacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyuna taş atmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada otobüse taş atmak işlerinin daha kötüye gideceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yılana taş atmak tebrik edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments